Websites maken en ontwerpen 

Ook online een goede eerste indruk?

Wil je ook online een goede indruk achterlaten?

Een goede uitstraling op internet is natuurlijk onmisbaar voor jouw onderneming.

Wij zorgen voor een website die opvalt en de juiste indruk achterlaat bij de bezoekers. Overtuig binnen enkele seconden, dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Een website moet bezoekers meteen goed uitleggen wat jouw bedrijf doet en op welk gebied jij uitblinkt. De bezoekers moeten het juiste gevoel krijgen als ze jouw website bezoeken.

Een website is een online visitekaartje. Wij voeren de huisstijl van jouw bedrijf netjes door in de website, waardoor bezoekers – potentiële klanten – jouw bedrijf zullen herkennen en onthouden.

 

En jouw website draait natuurlijk op de stabiele hosting van Creationz!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren over de mogelijkheden.

Lees ook onze blogs over websites:

6 TIPS: De basis voor een goede en duidelijke website


Wat is een SSL Certificaat en waarom is dit zo belangrijk?


Wat is een responsive website?


Heb je een suggestie voor een nieuw artikel?
Of heb je een vraag over websites?

Stuur ons dan gerust een mail.

Uniek design op maat

De websites die wij bouwen zijn uniek en onlosmakelijk verbonden met de uitstraling van jouw onderneming. Met onze unieke mix van techniek en creativiteit creëren wij jouw online identiteit. Wij zorgen ook voor een stabiele hosting.

Ontzorgen

Wij maken onze websites voornamelijk in WordPress. Dit maakt het gebruik van de website makkelijk en toegankelijk. Je kan zelf wijzigingen doorvoeren of wij kunnen het onderhoud en updaten voor jou doen, zodat jij je volledig kan richten op het ondernemen.

Responsive website

De websites die wij bouwen zijn volledig responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat van de eindgebruiker of dat nu een desktop, tablet of mobiel is. Dit zorgt voor een soepele, positieve ervaring voor de websitebezoeker.

 

 

 

 

 

Hieronder en aantal  websites die wij gemaakt hebben: