Onze werkwijze

Een goed ontwerp begint
bij jouw wensen…

Een ontwerp begint bij een wens…

In een eerste gesprek luisteren wij naar uw verhaal. Een perfect eindresultaat begint bij een goed advies. Of het nu gaat om papiersoorten, formaten, speciale drukopties zoals een glanslaag of juiste een matte afwerking. Graag laten we u persoonlijk kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Offerte
Op basis van het advies wordt een offerte gemaakt en met elkaar doorgesproken. Indien gewenst wordt er, als er nieuwe ideeën of inzichten zijn, nog een aanpassing gemaakt.

Planning
Bij opdracht stellen we een planning op zodat we precies weten wat we van elkaar mogen verwachten. Bij een grote opdracht worden er meerdere contactmomenten ingebouwd.

Grafische proces
Daarna begint het grafische proces, waarbij wij jouw wensen proberen over te brengen in een goed en passend ontwerp. Je ontvangt eerst een concept. Met jouw feedback gaan wij het concept verder uitwerken. Wanneer het concept is goedgekeurd, zorgen wij voor de juiste uitwerking. Wij versturen de digitale bestanden naar jou of naar onze drukpartner toe of plaatsen jouw website officieel online.


Kwaliteitscontrole drukwerk
De tijdsduur van de productie hangt onder andere af van de oplage en complexiteit van het product. Wij streven ernaar om het drukwerk eerst nog te controleren op de kwaliteit van het drukwerk. Je ontvangt het drukwerk natuurlijk alleen als het door onze kritische controle is geweest. Als het drukwerk voor ons niet goed genoeg is, laten wij de productie opnieuw draaien. Natuurlijk nemen we dan meteen contact met je op, want dit heeft dan wel geen gevolgen voor de offerteprijs, maar wel op de levertijd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren over de mogelijkheden.