Een logo
ontwerpen

Een professioneel en uniek logo?

Unieke en professionele logo’s op maat…

Creationz heeft al meer dan 18 jaar ervaring in huis voor het maken van professionele logo’s. Onze logo’s zijn altijd uniek en reflecteren de kernwaarden van het bedrijf.

Jouw verhaal
Wij horen graag het gepassioneerde verhaal over hoe je met jouw bedrijf bent begonnen en hoe jouw bedrijf zich in de toekomst wilt positioneren in de markt. Je krijgt hiervoor een uitgebreide vragenlijst om al jouw wensen te verzamelen. Deze kunnen wij desgewenst in een persoonlijk gesprek met je doornemen. Met deze informatie ontwerpen wij een passend logo, met een persoonlijke en unieke uitstraling.

 

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

 

Nog geen logo?
of is jouw huidige logo toe aan vernieuwing?

Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Wij komen graag bij je langs om te genieten van je verhaal, je te adviseren en jouw wensen te bespreken:

Lees ook deze prachtige beoordeling van één van onze klanten:

Er komt dus een moment dat je bedenkt oké ik wil een logo en dan begint de “ellende”. Je kan geen winkelstraat meer inlopen zonder dat je elke winkelruit van boven tot onder hebt bekeken, geen busje wat je ziet rijden nastaart. En dat alles om ideeën voor je eigen logo op te doen. Goed je hebt de inspiratie en dan moet je iemand vinden die jouw idee kan verwerken in een logo dat is wat je zoekt, maar wat ook werkt (dat is tenslotte het doel van jouw logo).

Het is bizar hoe Babz en Thomas van Creationz in je hoofd weten te kruipen en precies jouw gevoel en ideeën op papier krijgen. Na een kort gesprekje via de telefoon en via een vragenlijst, die ik op hun verzoek had ingevuld, kreeg ik na niet al te lange tijd drie voorstellen. En geloof het of niet het was gelijk raak. Een kleine aanpassing in het kleurenschema en BAM klaar.

Het mag wel duidelijk zijn dat ik echt heel erg tevreden ben en je Creationz kan aanbevelen.

Deze beoordeling hebben wij ontvangen via Facebook

Logo ontwerp: Fidelux
Logo ontwerp: Fiets Foodie
Logo ontwerp: Zeep Barbier Schaar
Logo ontwerp: Backup in de cloud

Hieronder en aantal voorbeelden van onze logo ontwerpen: