De websites die wij bouwen zijn volledig responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat van de eindgebruiker of dat nu een desktop, tablet of mobiele telefoon is. Dit zorgt voor een soepele, positieve ervaring voor de websitebezoeker.

Hieronder de drie belangrijkste redenen om voor een responsive webdesign te kiezen: 


 

1. Toegankelijk voor mobiele gebruikers

Naast het gebruik van desktop computers en laptops, gebruiken veel mensen tegenwoordig hun mobiele telefoon om van alles op te zoeken. Het is lastig als jouw bezoeker eerst moet inzoomen om de tekst goed te kunnen lezen of als hij of zij heel veel moeite moet doen om op een knop te kunnen drukken. Als een bezoekers niet goed kan lezen wat er op de website staat, gaan ze vaak meteen weer weg. Ze lezen de informatie liever op een andere website die wel makkelijk leesbaar is.

 

2. De website ziet er professioneler en geloofwaardiger uit

Jouw website ziet er geloofwaardig, modern en professioneel uit en wordt sneller als relevant beschouwd bij de bezoekers van jouw website. De website functioneert goed op elk apparaat. Daar wil een klant wel zaken mee doen.

 

3. Voorkeur Google

Google geeft prioriteit aan mobiel vriendelijke websites, in mobiele zoekresultaten.

 

CHECK HET ZELF

 

Is jouw website responsive?

Pak je telefoon. Ga naar jouw website en beantwoord de volgende vragen:

1. Kan je de teksten goed lezen, zonder in te zoomen?

2. Kan je de knoppen of het menu goed aanklikken, zonder in te zoomen?

3. Kan je jouw website goed zien, zonder het beeld naar links of rechts
te moeten schuiven om de rest te kunnen bekijken?

 

Heeft u één van bovenstaande vragen met ‘nee’ beantwoord?

Dan is jouw website helaas niet responsive. Overweeg serieus een nieuwe website te (laten) maken. 75% van de bezoekers van jouw website bekijkt deze namelijk op hun telefoon! Creationz is gespecialiseerd in het maken van responsive websites en met ons speciale website pakketten (inclusief hosting), maken wij DE website voor jouw onderneming!

“Laat jouw website bouwen door een specialist…”

TIP!

Waar moet je opletten bij het kiezen van een websitebouwer?

Wil je jouw website door een andere websitebouwer laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Let dan wel op of je dit bij een specialist laat doen. Een goedkope website is leuk, maar als het niet gebruiksvriendelijk is, zal het geen klanten opleveren – dus geen inkomsten.

Check de website van de websitebouwer eens op bovenstaande vragen. Als je daarbij ook op één van de vragen met ‘NEE’ moet antwoorden, zoek dan verder naar een andere websitebouwer die wel responsive websites kan bouwen. Responsive is tegenwoordig de norm. Kijk ook meteen of hij of zij een SSL certificaat aanbiedt. Hoe u dit kunt checken, leest u hier.

 

Meer informatie?

Wij informeren en adviseren graag. Stuur een email naar: info@creationz.eu of bel ons

Meer tips?

Volg dan onze facebookpagina.
Wij proberen elke maand een ander onderwerp te behandelen.