Over ons

Creationz is in 2017 gestart als een eenmanszaak voor grafische vormgeving. Al snel kwamen daar meerdere diensten bij, zoals het maken van websites en een uitgebreid pakket aan IT-diensten.

Creationz is in Nederland opgericht door Babz Lautenbach. Zij wilde, na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het grafische vak, haar passie volgen om een eigen bedrijf te starten.

Inmiddels werkt Creationz nauw samen met diverse betrouwbare partners. Hierdoor kunnen wij altijd hoogwaardige oplossingen bieden. Zo heb je een totaalpakket bij één partner met een enthousiast en goed bereikbaar aanspreekpunt.

Wij helpen bedrijven in Nederland en België aan een uitstraling die opvalt!

Meer weten?

Wil je meer over ons bedrijf weten of benieuwd hoe en of wij kunnen samenwerken?
Neem dan gerust contact met ons op.

Creationz-boot

Even voorstellen…

“Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Als klein meisje zat ik al in de voetbalkantine, bij de wedstrijden van mijn vader, stiekem mensen na te tekenen. Overal waar ik heen ging moest er pen, potlood en papier mee. En toen ik een keuze moest maken welke richting ik op wilde, kwam al snel het idee om van mijn hobby mijn beroep te maken. Dat wil toch iedereen? 😉

Na 16 jaar als grafisch vormgever voor een hele fijne werkgever gewerkt te hebben, begon het eind 2016 te kriebelen om mijn eigen bedrijf te starten en 1 januari 2017 was het zo ver: de geboorte van mijn bedrijf “Creationz”.

Van het ontwerpen van een logo’s tot het realiseren van websites.
En omdat ik mag doen wat ik zo leuk vind, is elke dag voor mij een feestje!”

Babz Lautenbach
zaakvoerder en grafisch wonder

onze betrouwbare partners…

“Samen komen we tot de grootste en beste creaties…”