Alleen samen krijgen wij Corona onder controle

Inspiratie voor de
1,5 meter-economie

Inspiratie voor de
1,5 meter-economie

Voldoende afstand houden, regelmatig je handen wassen en zoveel mogelijk thuisblijven. We mogen eindelijk weer wat meer, maar het is wel belangrijk om veilig van start te gaan met je bedrijf. Met deze producten communiceer je eenvoudig de belangrijkste COVID-19-maatregelen in en rondom elke onderneming. Alles om de economie samen weer veilig op te starten en draaiende te houden.

Onderstaande producten bestellen met jouw eigen logo en huisstijl?
Bel of mail ons en wij denken graag met je mee.

Posters overheid

Download kant-en-klare posters met communicatiemiddelen van de overheid om te informeren over de coronamaatregelen.


Duidelijke communicatie over het deurbeleid in coronatijd begint… bij de deur. Ideaal om te laten weten welke maatregelen gelden. Nieuwe regels? Dankzij de flexibele kliklijst is het verwisselen van posters zo geregeld. Zo zijn de maatregelen altijd up-to-date.

  • In jouw eigen unieke huisstijl
  • Beschikbaar in A- en B-formaten

Een veilige werkomgeving is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je klanten, maar ook zeker voor jou en je medewerkers. Bedrukt tape is een doeltreffend product om mensen 1,5 meter afstand van elkaar te laten houden. Ideaal voor drukbezochte plekken.

  • In jouw eigen unieke huisstijl
  • Beschikbaar in rolbreedte van 25, 50 en 75 mm

Het op steeds meer plekken verplicht om je neus en mond te bedekken. Geef jezelf en de mensen om je heen een veilig gevoel met het dragen van een mondkapje. Door het dragen van mondkapjes verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen. 

  • In jouw eigen unieke huisstijl
  • Modellen: wegwerp, basic, premium en luxe.

Aan de muur of op het raam: met posters informeer je iedereen snel en duidelijk over de anti-corona-aanpak op de winkel- of werkvloer. Welk formaat je ook kiest, dit product zorgt ervoor dat de serieuze boodschap goed blijft hangen bij het grote publiek.

  • In jouw eigen unieke huisstijl
  • In alle denkbare formaten mogelijk