Creationz logo
Over ons
Diensten
Contact

De werkwijze van Creationz

Ons doel is om jou trots te laten zijn op de ontwerpen die wij voor je maken. Om dat doel te bereiken willen wij graag jouw bedrijf beter leren kennen. Welke diensten biedt jouw bedrijf aan, wat is de doelgroep en hoe onderscheidt jouw bedrijf zich van jouw concurrenten?

Hieronder volgt ons stappenplan:

Stap 1: Digitale intake
Wij vragen best veel informatie over jouw bedrijf en dan is het prettig om hier rustig over na te kunnen denken. Daarom hebben wij een aantal intakeformulieren ontwikkeld.

Vul één van de formulieren vrijblijvend in en laat ons jou adviseren over de mogelijkheden.

Stap 2: Contactmoment
Na het invullen en versturen van het intakeformulier, plannen wij een afspraak. Dit kan telefonisch, via een online meeting of op locatie. Tijdens deze afspraak beantwoorden wij al jouw vragen en doorlopen wij samen het intakeformulier.

Stap 3: Offerte
Wij sturen een vrijblijvende offerte. Nadat je deze goedgekeurd hebt, kunnen wij starten met het project.

Stap 4: Planning
Bij opdracht stellen we een planning op, zodat we precies weten wat we van elkaar mogen verwachten. Bij een grote opdracht worden er meerdere contactmomenten ingebouwd.

Stap 4: Ontwerpfase
De start van het creatieve proces. Naar gelang het project krijg je 1 of meerdere ontwerpvoorstellen. Elk project heeft zijn eigen ontwerptijd nodig. Het maken van een flyer vergt minder tijd dan het ontwerpen van een logo.

Stap 5: Feedback
Het is voor ons heel belangrijk dat je de voorstellen goed op je laat inwerken en daarna duidelijk laat weten wat je wel en niet mooi vindt. Het komt wel eens voor dat wij de input uit het intakeformulier toch anders begrepen hebben dan de klant bedoeld heeft. Het is dan erg belangrijk dat jij dit gewoon durft te zeggen, dit is voor ons geen probleem. Wij willen namelijk net als jij trots zijn op wat wij gemaakt hebben en dat kan alleen als jij 100% tevreden bent.

Stap 6: Afronding
Als het ontwerp definitief goed gekeurd is, maken wij deze gebruiksklaar. Om te gebruiken op Social Media, website en/of voor drukwerk. Wij kunnen de drukbestanden naar je toesturen of wij regelen het drukwerk voor je.

 

Logo-ontwerp-PDSS
Logo-ontwerp-LCsolutions
Logo-ontwerp-Backup
Logo-ontwerp-Succes
Logo-ontwerp-Speelzaam
Logo-ontwerp-Lantricity
Logo-ontwerp-ZeepBarbierSchaar
Logo-ontwerpen-knop
Logo-ontwerp-Poetskabouters
Creationz-boot
logo-ontwerp-zeker-meten
logo-ontwerp-lc-solutions
logo-ontwerp-bouwwerken-dockx
logo-ontwerp-fidelux
logo-ontwerp-backup-cloud
C4C-logo-def
Logo-ontwerp-Advocaat
SSJU-logo-def
logo-ontwerp-broodjeshoeve
logo-ontwerp-barbier
Logo-ontwerp-Speelzaam
Logo-ontwerp-pdss
Ribs-and-more-logo
Logo-ontwerp-Poetskabouters
Logo-ontwerp-Renails
logo-ontwerp-lantricity
logo-ontwerp-bruintjes
Logo-HomePrima-Creationz
Logo-ontwerp-FietsFoodie

– Klik op een logo voor meer informatie –

– Gebruik de pijltjes om meer logo’s te bekijken.
Wil je meer informatie? Klik dan op één van de logo’s –

Logo Zeep Barbier Schaar

“Het is bizar hoe de mensen van Creationz in je hoofd weten te kruipen en precies jouw gevoel en ideeën op papier krijgen. Na een kort gesprekje via de telefoon en via een vragenlijst, die ik op hun verzoek had ingevuld, kreeg ik na niet al te lange tijd drie voorstellen. En geloof het of niet het was gelijk raak. Een kleine aanpassing in het kleurenschema en BAM klaar.”

 

John Verweij
Zaakvoerder Zeep Barbier Schaar
Logo Zeep Barbier Schaar

Ik heb een tijdje geleden beslist om een eigen webshop op te richten. Ik ben toen bij Creationz terecht gekomen, heb een super eenvoudige vragenlijst ingevuld & Babz kwam enkele weken later met een geweldig idee! Creationz is een echte aanrader! 😃
– Review via Google –

 

Silke Van Nimmen
Zaakvoerder Speelzaam
Werkwijze-ontwerp

Werkwijze

Intake-ontwerp

Intake

Contact-ontwerp

Contact