Creationz logo
Over ons
Diensten
Contact

Bouwwerken Dockx

Bouwbedrijf voor nieuwbouw en renovatie voor grote en kleinere projecten.

Voor Bouwwerken Dockx zijn wij begonnen met het ontwerpen van het logo. Vervolgens hebben wij de werkpolo’s en sweaters mogen verzorgen en het spandoek. Leuk om te weten is dat het bedrijf een hele grote klus binnen kreeg door het spandoek.

Opdrachten:
Logo ontwerp | Visitekaartjes (ontwerp + drukwerk) | Spandoek | Werkkleding | Promotiemateriaal

Shirt-ontwerp-PDSS
logo-ontwerp
ontwerp-aanstekers

Logo ontwerp

Visitekaartjes: Ontwerp + Drukwerk

Outdoor: Spandoek

logo-ontwerp
logo-ontwerp

Textiel: Polo’s en sweaters

Promotieartikelen: Meetlat

Promotieartikelen: Aanstekers

Logo ontwerp

Het beeldmerk bestaat uit een vierkant wat de stabiele fundering van bouwwerken weergeeft. Met precisie worden hier de geel/oranje en witte stenen op gebouwd. Deze stenen vormen samen de initialen van de naam van de zaakvoerder van het bedrijf: S.D.

De combinatie van de kleuren geeft een frisse en schone uitstraling en de letters die wij gekozen hebben zijn strak, wat het geheel een stoere uitstraling geeft.

Visitekaartjes

Bij de visitekaartjes hebben wij de huisstijl kleuren doorgevoerd. Met op de achterkant het beeldmerk in het groot. Daarnaast staan een aantal van de diensten die zij uitvoeren. 

Voor het drukwerk hebben wij gekozen voor een zacht en glad papier met een glanslaagje over het logo en op het beeldmerk op de achterzijde. Dit geeft het kaartje een kwalitatieve uitstraling.

Spandoek

Het spandoek staat bij het project waar zij aan het werk zijn. Potentiële klanten zien hoe het bedrijf werkt en kunnen meteen contact opnemen. Door het spandoek hebben zij binnen één week een groot project gekregen.

Voor het drukwerk hebben wij gekozen voor een meshdoek. Dit is een doek met miniscule gaatjes erin, zodat de wind er grotendeels doorheen kan waaien en het doek netjes recht blijft hangen.

Textiel

Bij het ontwerpen van het logo hebben wij rekening gehouden met de achtergrond. Voor drukwerk vaak op wit, maar voor werkkleding is een donkere achtergrond nodig. Een wit shirt zou namelijk veel te snel smerig worden.

Meetlat en aanstekers

Ook op de promotieartikelen staat het logo op een donkere ondergrond. Een meetlat wordt gebruikt tijdens het werk en aanstekers worden ook snel smerig als deze wit zouden zijn.

Werkwijze-ontwerp

Werkwijze

Intake-ontwerp

Intake

Contact-ontwerp

Contact