Persoonlijk
kennismaken?

Babz Lautenbach

Founder en grafisch wonder bij Creationz

“Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Als klein meisje zat ik al stiekem mensen na te tekenen. Overal waar ik heen ging moest er pen, potlood en papier mee. Mijn beroepskeuze was snel gemaakt: grafisch vormgeefster.

Na 16 jaar als grafisch vormgeefster voor een hele fijne werkgever gewerkt te hebben, begon het eind 2016 te kriebelen. Ik wilde zelf aan het roer staan. Op 1 januari 2017 was het zo ver. De geboorte van mijn bedrijf ‘Creationz’.

Ik ontwerp van logo’s tot websites en van kalenders tot strandballen. En ik zorg dat alles op tijd bij de klant is. Voor mij is elke dag een feestje, omdat ik mag doen wat ik supergaaf vind! Inmiddels bestaat Creationz uit een groep enthousiaste professionals. Zo kunnen we nog meer klanten blij maken met mooie ontwerpen.”

Creationz werkt samen met betrouwbare partners, want “Samen kom je verder en krijg je de beste creaties!”

Persoonlijk kennismaken?

Bij een kop koffie of thee hoor ik graag meer over jouw bedrijf